Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας: Συμπληρώνουν 116 κενά στη Φθιώτιδα με 2 αστυνομικούς

Συμπληρώνουν 116 κενά στη Φθιώτιδα με 2 αστυνομικούς. Ξεχειλίζει η αγανάκτηση, δύο μέρες μετά την κινητοποίηση των αστυνομικών στην Φθιώτιδα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων , για να σχολιάσει την τοποθέτηση με έκτακτη μετάθεση 2 μόλις αστυνομικών στην Δ/νση Φθιώτιδας την στιγμή που τα κενά ξεπερνούν τα 116 και από κάθε γωνιά του νομού υπάρχουν αιτήματα, προβλήματα και κρούσματα παράνομων πράξεων.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:
"Με έκπληξη,  διαπιστώσαμε, για μία ακόμη φορά, ότι η Φυσική Ηγεσία μας εμπαίζει. Κατά τις έκτακτες μεταθέσεις η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας , ενισχύεται με μόνο δύο (2) Αστυνομικούς, όταν η οργανική της δύναμη παρουσιάζει έλλειψη 116 Αστυνομικών, με καθημερινή μαθηματική αύξηση αυτής (έλλειψης) λόγω συνταξιοδότησης.

Δυστυχώς η Φυσική Ηγεσία, παρά τις δεσμεύσεις της, αλλά και τα υπομνήματα που έλαβε από την Ένωση μας για ενίσχυση των υπηρεσιών του Νομού μας, αποδείχτηκε για άλλη μία φορά κατώτερη των περιστάσεων.

Καλούμε τους τοπικούς Βουλευτές και όλους τους φορείς, να καταγγείλουν με την σειρά τους, την απαράδεκτη στάση της Φυσικής Ηγεσίας, που η απόφαση της αποτελεί προσβολή για τον Νομό μας, που ταλανίζεται από την αυξανόμενη βαριά εγκληματικότητα.

Καλούμε τέλος την Φυσική Ηγεσία, την ύστατη τούτη στιγμή, να αποκαταστήσει την κατάφωρη αυτή αδικία που γίνεται εις βάρος μας.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ…"

ΠΗΓΗ   http://www.lamiafm1.gr 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου