Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ:  Ο Δομοκός 2-1 το Μαρτίνο

Ο Δομοκός 2-1 το Μαρτίνο
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Δομοκού, ο τοπικός Αχιλλέας νίκησε 2-1 το Μαρτίνο...
 Καλύτερος ο Αχιλλέας Δομοκού, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, νίκησε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ, τον Οπούντιο Μαρτίνου με 2-1.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Σπύρος Λέντας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του (απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Μέγας, Μαϊδανόζογλου, Αναγνώστου) κι έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την παρουσία τους, ενάμιση περίπου μήνα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.

Οι Δομοκίτες ξεκίνησαν δυνατά το ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7'. Ο Ν. Λέντας ξέφυγε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Μαργαριτόπουλο (φωτό) κι αυτός με ψύχραιμο σουτ-πλασέ... 1-0.

Στο 13' και στο 14' ο τερματοφύλακας του Μαρτίνου Μπρούνο Γκούρι πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις μετά από ενέργειες των Φραταράκου και Καυκιά αντίστοιχα.

Οι Λοκροί απείλησαν για πρώτη φορά στο 21', όταν ο Νικολόπουλος έφυγε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε να πλασάρει ψηλοκρεμαστά τον Κοράκη, στέλνοντας όμως τη μπάλα ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Κι αφού στο 34' ο Ν. Λέντας αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στο 34' ήρθε το 2-0. Ο Φραταράκου μπήκε στην περιοχή από δεξιά και ανατράπηκε  από τον Παπαγεωργίου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ν. Λέντας, διπλασιάζοντας τη διαφορά.

Ένα λεπτό αργότερα το δυνατό σουτ του Καυκιά εξουδετέρωσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Γκούρι.

Με την έναρξη της επανάληψης (48') ο Χανής βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα, τον πλάσαρε ψηλοκρεμαστά, αλλά πάνω στη γραμμή της εστίας έδιωξε με κεφαλιά ο Ευθυμίου.

Στο 53' το Μαρτίνο άγγιξε το γκολ με τον Λυβέρα, όμως η μπάλα «αποκρούστηκε» από το οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Γιάν. Παπαϊωάννου εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Ν. Λέντας επιχείρησε κοντινή προβολή στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 78' ο Ν.Μ. Κωτσαλάς έδωσε ωραία στον Νικολόπουλο, αυτός ξέφυγε, έπιασε το διαγώνιο σουτ για να διώξει εντυπωσιακά ο Κουτσούμπας.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 84' όταν ο Ν.Μ. Κωτσαλάς από δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Νικολόπουλος με δυνατό σουτ...2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Μπλούνας (Βασίλης Καρανικόλας – Θανάσης Αυγέρης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Σπύρος Λέντας): Κοράκης (46' Κουτσούμπας), Δ. Λέντας (56' Τσιώλης), Λιασίδης (69' Ξεζώνοτος), Τσούκαλος (46' Χουλιάρας), Αναστασίου (46' Χρ. Παπαϊωάννου), Γιάν. Παπαϊωάννου (74' Παπαδημητρίου), Καυκιάς (46' Ζήσιμος), Γουργιώτης (46' Χανής), Ν. Λέντας (76' Μπουργανός), Μαργαριτόπουλος (46' Ράπτης), Φραταράκου (65' Καλαμάτας).

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ (Μιχάλης Κωτσαλάς): Γκούρι (46' Β. Κάραλης), Λυβέρας (60' Πύλλιας), Β. Βλάχος (46' Δ. Κάραλης), Παπαγεωργίου (46' Αναγνώστου), Ν. Γρ. Κωτσαλάς, Καραδήμος, Νικολόπουλος, Δ. Βλάχος, Ευθυμίου, Ν. Μιχ. Κωτσαλάς (Χρ. Κωτσαλάς), Γιάν. Μαλέρδος (84' Χρ. Μαλέρδος).

*** Την Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη στις 17.30 ο Αχιλλέας Δομοκού θα υποδεχθεί τον ΑΟ Καρδίτσας σ' ένα πολύ δυνατό φιλικό.
 
Άλλες τέσσερις μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Δομοκού, λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας...
Στην απόκτηση τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστών προχώρησε η Διοίκηση του Αχιλλέα Δομοκού, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία (31 Ιούλη).
Πρόκειται για...
Τον Θανάση Τσούκαλο (30/7/1990), αμυντικός, από τον Απόλλωνα Σμύρνης
Τον Γιάννη Καλαμάτα (3/1/1993), αμυντικός, από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου καθώς
Τον Βασίλη Μαϊδανόζογλου (13/7/1993), μεσοαμυντικός, από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου και
Τον Αντώνη Ράπτη (8/3/1994) επιθετικός, από τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου (παλιότερα αγωνίστηκε σε Γλύφα, Πελασγιακό, Πρωτεσίλαο Πτελεού)
 
 
 
 
 


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου