Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ζητούν τον πειθαρχικό τους έλεγχο επειδή πόζαραν με την... κρεμάλα

Τον πειθαρχικό έλεγχο για αναξιοπρεπή συμπεριφορά του αστυνομικού που απεικονίζεται στη φωτογραφία, ζήτησε η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί.
Όπως είναι γνωστό, τα Σώματα Ασφαλείας είχαν διοργανώσει στις 6 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση στο Καλλιμάρμαρο και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών...
Έξω από αυτό, τρεις εργαζόμενοι (από Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική) έδειξαν με την ενέργειά τους ότι δεν αντέχουν από τις περικοπές που τους επιβάλλει η κυβέρνηση με εντολή της τρόικας.

Τώρα, αυτή τους η ενέργεια είναι καταδικαστέα και γι’ αυτό ζητείται ο πειθαρχικός τους έλεγχος για αναξιοπρεπή συμπεριφορά.


Μιλώντας στο newsbeast.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, αναφέρει: «Αυτά τα πράγματα είναι παράλογα. Θα αντιδράσουμε και θα ζητήσουμε την παρέμβαση των πολιτικών κομμάτων», λέει χαρακτηριστικά.

Σήμερα, εξέδωσαν μάλιστα ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι συνδικαλιστές όλων των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας στην οποία αναφέρουν: «Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο, εν έτει 2012!».

Και συνεχίζουν: «Τους απαντάμε: Με ΕΔΕ, τρομοκρατικές και όποιες άλλες αποφάσεις όχι μόνο δεν κάμπτεται το αγωνιστικό μας φρόνημα, αλλά γίνεται φωτιά και λάβα που καίει στο πέρασμά του όποιον επιχειρεί να διοικήσει με τα φαντάσματα του παρελθόντος...


Ας συνειδητοποιήσουν λοιπόν ότι μόνο μια λύση υπάρχει για να επανέλθει η εργασιακή ηρεμία στα Σώματα Ασφαλείας:


Να πάρουν πίσω την απαράδεκτη αυτή απόφαση και το κυριότερο, να πάρουν πίσω τις περικοπές και να αποκαταστήσουν τώρα το γόητρο των ενστόλων, που βάναυσα έχουν πλήξει με την πολιτική τους στο χώρο μας τα τελευταία χρόνια.


Εκεί να αναζητήσουν τις ευθύνες και όχι στον ένστολο που διεκδικεί το δίκιο του!», καταλήγουν.



                                                      

πηγη   http://kafeneio-gr.blogspot.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου