Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Συνδικαλιστές ΕΛ.ΑΣ.: Κλιμάκωση αγώνων, ακύρωση αγώνων - "Τα ΜΑΤ δεν θα πάνε γήπεδο..."




Συνδικαλιστές ΕΛ.ΑΣ.: Κλιμάκωση αγώνων, ακύρωση αγώνων - "Τα ΜΑΤ δεν θα πάνε γήπεδο..."
Σε οργασμό έντονων διαβουλεύσεων βρίσκεται από χθες ο ένστολος συνδικαλισμός που αποπειράται να συνέλθει από το σοκ και την ψυχρολουσία που τους επιφύλαξε ο κ. Στουρνάρας. Στο τραπέζι των συσκέψεων μπαίνουν κι εξετάζονται ενδεδειγμένοι τρόποι αντίδρασης απέναντι στα σχέδια της τρόικας και της κυβέρνησης που απεργάζονται την καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας σε επίπεδα κάτω του ορίου της φτώχειας.
Εκτός της ένστολης πανελλαδικής συγκέντρωσης της Πέμπτης στο Καλλιμάρμαρο, για την οποία η πρόθεση και η φιλοδοξία είναι να λάβει ανεπανάληπτες διαστάσεις ώστε να διατρανωθεί συμπαγές το μήνυμα της άρνησης σε όλα όσα εξυφαίνει το οικονομικό επιτελείο και οι επιλήσμονες των προεκλογικών δεσμεύσεων κυβερνητικοί παράγοντες, από τον πρωθυπουργό, μέχρι όλους όσοι χτύπησαν φιλικά την πλάτη των ένστολων για τη δόλια υφαρπαγή της ψήφου, η στόχευση είναι να γίνουν κι άλλες ... παράπλευρες αιφνιδιαστικές κινήσεις.
Μιλώντας στο bloko.gr κορυφαίο στέλεχος του αστυνομικού συνδικαλισμού και αναφορικά με το ποια στάση θα τηρηθεί από τα ΜΑΤ στην Θεσσαλονίκη, είπε πως θα τηρηθεί η καλύτερη δυνατή, δίχως αποκλίσεις και σαμποτάζ, πλην όμως το πρώτο χτύπημα θα δοθεί σε μια από τις επόμενες αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
"Δεν θα γίνουν αγώνες", λέει χαρακτηριστικά "και κανείς δεν θα μπορεί να πει τίποτα. Ήδη διεξάγεται έρευνα από τον κ. Πεπόνη καθώς ούτε οι ομάδες ή η διοργανώτρια αρχή έχει αποδώσει στα ταμεία τα οφειλόμενα, ούτε και οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνεισέφεραν τα κατά το νόμο ποσοστά από την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων".
Άλλες πηγές του bloko.gr σημείωναν πως οι συνδικαλιστές προετοιμάζουν συμβολικού χαρακτήρα παρουσία σε κάποιον από τους χώρους που θα υπάρξει παρουσία της τρόικας την Παρασκευή. 


ΠΗΓΗ   http://www.bloko.gr/





dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου