Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ανάκληση αυτοκινήτων Οpel τύπου Antara

Σε ανάκληση αυτοκινήτων Opel τύπου Antara, για έλεγχο στη μονάδα ABS, προχώρησε η GM ΕΛΛΑΣ ΑΕ, γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPEL στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά 803 οχήματα, μοντέλα 2007- 2010, στα οποία λανθασμένη ποιότητα υγρών φρένων ενδέχεται να προκαλέσει διάβρωση στην υδραυλική μονάδα ABS, γεγονός που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να κολλήσει η βαλβίδα και να μεγαλώσει η διαδρομή του πεντάλ φρένων και η απόσταση ακινητοποίησης του οχήματος.


Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Στους ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εμπλέκονται στην ανάκληση, θα αποσταλεί σχετική συστημένη ενημερωτική επιστολή, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου OPEL, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6164700.



newsit.gr
   ///   http://www.lamiareport.gr


dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου