Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Δ ΕΘΝΙΚΗ: Ανδρούτσος Γραβιάς - Αχιλλέας Δομοκού 1-1

Με την τύχη τους τα έχουν στον Ανδρούτσο Γραβιάς καθώς στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αχιλλέα Δομοκού, η μπάλα σταμάτησε τρεις φορές στα αντίπαλα δοκάρια με αποτέλεσμα το 1-1 που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος να μείνει μέχρι το τέλος.
Ο Αχιλλέας πάγωσε τους περίπου 400 φίλους του Ανδρούτσου όταν προηγήθηκε στο 24' με τον Καυκιά, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα ισοφαρίζοντας με κεφαλιά του Αναγνώστου δέκα λεπτά αργότερα.
Η ομάδα της Γραβιάς εξαπέλυσε αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει τη νίκη, αλλά οι Παπαευθυμίου (59'), Καρδαράς (64') και Σαγάνης (70') σημάδεψαν δοκάρι αντί για δίχτυα.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ (Κώστας Λίβας):  Κοκονδύνης, Σκόνδρας, Ντζαβίδας, Λ. Ταμάμης, Ηλ. Ταμάμης, Αναγνώστου, Παπαευθυμίου (90΄ Γιαγκής), Λέσσης (87΄ Κάππος), Μπουγιώτας, Καρδαράς, Σαγάνης (77΄ Σταμούλης)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Σπύρος Λέντας):  Κουτσούμπας, Ράπτης, Δ. Λέντας, Τσούκαλος, Καυκιάς (66΄ Κουτσούκος), Αναστασίου (73΄ Γουργιώτης), Ζήσιμος (76΄ Λιασίδης), Γιάν. Παπαϊωάννου, Ν. Λέντας, Χανής, Χρ. Παπαϊωάννου

ΠΗΓΗ   http://www.onsports.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου