Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΜΙΑ: "Έφυγε" από ανακοπή γνωστός Λαμιώτης έμπορος αυτοκινήτων

                                 Έσβησε ο πρωταθλητής...
Η Λαμία θρηνεί έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου...

Ο Γιάννης Ανδρικόπουλος "έφυγε" ξαφνικά σήμερα στα 61 του χρόνια. Μαζί με ένα συνεργάτη του πήγε το πρωί στις κτιριακές εγκαταστάσεις που διατηρούσε στο 3ο χλμ Λαμίας - Αθηνών για να κάνουν κάποια δουλειά.


Ξαφνικά όμως ο 61χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, που κατέβαλαν όλοι, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν και άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο για το νοσοκομείο.


Ο Γιάννης Ανδρικόπουλος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του και είχε κάνει δυο επεμβάσεις, η τελευταία μάλιστα ήταν πρόσφατη.


Όλοι οι συνάδελφοί του μιλάνε για ένα από τα καλύτερα "παιδιά" στο χώρο του αυτοκινήτου και φυσικά όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα άψογο επαγγελματία και άνθρωπο.


Ο Γιάννης είχε πάθος με το αυτοκίνητο και έγραψε ιστορία κερδίζοντας πολλούς αγώνες Ράλι. Γι΄αυτό και οι φίλοι του τον φώναζαν "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ". Το πάθος του αυτό, καθώς και την αγάπη για το αυτοκίνητο τα μετέδωσε στο γιό του Ανδρέα, που ακολούθησε τα βήματά του.


Η κηδεία του Γιάννη Ανδρικόπουλου θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 12:00΄ το μεσημέρι στις Κομποτάδες.


Συλλυπητήρια από το Δ.Σ του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ:


<<Ο Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος Ιωάννη Ανδρικόπουλου, ο οποίος υπήρξε μέλος του συλλόγου και αρωγός του κατά σειρά ετών.>>


Δείτε φώτο στο βίντεο που ακολουθεί και ανέβηκε στο youtube με τίτλο: 
Γιάννης Ανδρικόπουλος The Best 


ΠΗΓΗ   http://www.lamiareport.gr dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου