Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΙΚΑΛΑ: Εκατοντάδες εθελοντές αγκαλιάζουν τον «Μύλο των Ξωτικών»


Εκατοντάδες εθελοντές αγκαλιάζουν τον «Μύλο  των Ξωτικών»- Στις 15 Νοεμβρίου η πρώτη  συνάντηση ενημέρωσης!
Ο «Μύλος των Ξωτικών» ξεκίνησε στις 9 Δεκεμβρίου του 2011 και από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας  φέτος γίνεται ακόμα πιο μεγάλη, ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ορισμένες όμως βασικές αρχές δεσμευόμαστε ότι δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Η «Φιλοσοφία»  μας και το πνεύμα εθελοντισμού θα παραμένουν πάντα σταθερά… Ο «Μύλος των Ξωτικών» χάρη στην αγάπη των  πολιτών, όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι πάντα μια ζεστή, ανθρώπινη, φιλόξενη και παιδική γιορτή.

Το κίνημα του εθελοντισμού στα Τρίκαλα  γιγαντώνεται καθημερινά και η θετική διάθεση για προσφορά στην μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης, στέλνει το μήνυμα φιλοξενίας σε ολόκληρη την Χώρα.

Ήδη εκατοντάδες δημότες  έχουν καταθέσει την σχετική  «αίτηση εθελοντή» στη επίσημη  ιστοσελίδα www.milosxotikon.gr .  Όσοι επιθυμούν να γίνουν εθελοντές μπορούν να δηλώσουν ομάδα και δραστηριότητα μέχρι και τις 25/11/12 στο παραπάνω site.

Η πρώτη συνάντηση εθελοντών  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/11/12 και ώρα 6.30μμ  στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Πάρκο Ματσόπουλου, όπου και θα γίνει η πρώτη ενημέρωση πάνω στις δραστηριότητες, που θα συμμετάσχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επικοινωνούν με την υπεύθυνη Εθελοντών, κα Χριστίνα Καραμπέρη στο τηλέφωνο 24310 38890.


Η οργανωτική Επιτροπή,


«Ο Μύλος των Ξωτικών»
Τρίκαλα, 12 / 11 / 12

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου