Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

BIOΣ 5: Η μπίρα της ζωής σου!!!!

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία παρουσιάζει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ένα ξεχωριστό προϊόν το οποίο αλλάζει τον παγκόσμιο χάρτη της μπίρας. Πρόκειται για τη ΒΙΟΣ 5, την πρώτη και μοναδική μπίρα στον κόσμο η οποία χρησιμοποιεί πέντε διαφορετικά δημητριακά για την παρασκευή της.
Μία παγκόσμια καινοτομία η οποία έχει ως αποτέλεσμα μία μπίρα με μοναδική, μεστή γεύση η οποία ενσωματώνει τα θεμελιώδη στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής!
 
Όταν οι Ευρωπαίοι χρησιμοποιούν επί το πλείστον κριθάρι, οι Αμερικάνοι καλαμπόκι και οι Ασιάτες ρύζι, οι Έλληνες κατορθώνουν για πρώτη φορά να δημιουργήσουν μία μπίρα η οποία συνδυάζει τον πλούτο πέντε δημητριακών, προσφέροντας μία γεύση που δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Η γλυκύτητα του σιταριού , η πικράδα της σίκαλης , η ελαφρότητα του καλαμποκιού , η εκλεπτυσμένη γεύση του ρυζιού και βεβαίως το κριθάρι συνθέτουν την ΒΙΟΣ 5 , την μπίρα της ζωής μας! Κάπως έτσι, η ΒΙΟΣ 5 κερδίζει επάξια τη θέση της στην ιστορία της μπίρας, με έναν καινοτόμο συνδυασμό δημητριακών που προσφέρει μια πρωτόγνωρη, ελληνική απόλαυση!
 
Χαρακτηριστικά της ΒΙΟΣ 5:
  • Συστατικά: Νερό, κριθάρι, σιτάρι, σίκαλη, καλαμπόκι, ρύζι
  • Αλκοόλ: 5%
  • Χρώμα: Βαθύ χρυσαφένιο
  • Γεύση: Πλούσια, μεστή γεύση η οποία διατηρεί στο ακέραιο τα αρώματα των συστατικών 
ΠΗΓΗ   http://www.aboutthessaloniki.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου