Με μεγάλη χαρά το gazzetta σας παρουσιάζει την χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δημοπρασία των εμφανίσεων όλων των ομάδων της Superleague, για την ενίσχυση της “Κιβωτού του Κόσμου”.
Το gazzetta εξασφάλισε, χάρη στην ευγενική χορηγία της Superleague και των 16 ομάδων – μελών της, τις φανέλες όλων των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. Κάθε φανέλα φέρει τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Το gazzetta σε συνεργασία με το ricardo.gr δημοπρατεί από σήμερα μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 17.00 τις 16 συλλεκτικές υπογεγραμμένες φανέλες των ομάδων. Ολα τα έσοδα, από τις υψηλότερες προσφορές, θα διατεθούν για την ενίσχυση της “Κιβωτού του Κόσμου”.
Το gazzetta ευχαριστεί την Superleague και τις διοικήσεις όλων των ΠΑΕ για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας για αυτή την φιλανθρωπική δημοπρασία, αλλά και το ricardo.gr που ανέλαβε αφιλοκερδώς την υποστήριξη της δημοπρασίας.
Πάρτε μέρος στη δημοπρασία πατώντας εδώ, κάντε δική σας την συλλεκτική υπογεγραμμένη φανέλα της αγαπημένης σας ομάδας και δώστε δύναμη στα εκατοντάδες παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου”! 


ΠΗΓΗ   http://www.gazzetta.gr