Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας - Ο Χρήστος Μανούρας επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους

Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής ΑστυνομίαςΣε αιφνιδιαστική παραίτηση από τα καθήκοντα του προχώρησε ο έως τώρα εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Μανούρας ο οποίος ήταν στη θέση αυτή από τις 27 Ιουνίου 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσωπικοί λόγοι τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση και θα επιστρέψει στην προηγούμενη θέση του Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου και ειδικότερα στο Εθνικό Γραφείο Πληροφοριών Ποδοσφαίρου.


Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, έκανε αποδεκτή την παραίτησή του και παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Μανούρα «για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του, ενώ του μετέφερε και τις ευχαριστίες της πολιτικής ηγεσίας».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του νέου εκπροσώπου Τύπου.
ΠΗΓΗ   http://www.tovima.gr/


Τί είπε στο bloko.gr ο Χρήστος Μανούρας για την παραίτησή του


To bloko.gr επικοινώνησε με τον Χρήστο Μανούρα, ο οποίος απέκλεισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η παραίτησή του οφείλεται σε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα, λόγους υγείας ή υπηρεσιακό ζήτημα και διευκρίνισε
ότι πρόκειται για μία καθαρά προσωπική επιλογή.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο παραιτηθείς εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ, θεώρησε ότι παρόλο που ήταν σύντομος ο χρόνος παραμονής του στη συγκεκριμένη θέση, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, καθώς συναισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι παραπάνω.

Το bloko.gr αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόθερμα τον κύριο Μανούρα, τον οποίο –άλλωστε- γνωρίζουμε από το 1995 και έχουμε ιδία αντίληψη για το υψηλό επίπεδο του ήθους, του χαρακτήρα και της ακεραιότητάς του, στοιχεία που τον καθιστούν εξαιρετικά αγαπητό σε όλους όσοι τον συναναστρέφονται.


πηγη   http://www.bloko.gr/
 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου