Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Πρόσκληση συμμετοχής στην Πανελλαδική Εθελοντική Προσπάθεια "Let's Do it Greece"

Πρόσκληση συμμετοχής στην Πανελλαδική Εθελοντική Προσπάθεια που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα στις 14 Απριλίου 2013 Lets Do It Greece.
Είκοσι  ημέρες περίπου απέχουμε από τη μεγαλύτερη εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού Let’s Do It Greece που φιλοξενείται φέτος για δεύτερη φορά στη χώρα μας και στην οποία θα συμμετέχει και ο Δήμος Δομοκού για πρώτη φορά!
Βασικός σκοπός της καμπάνιας είναι να ενεργοποιηθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, δήμοι, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία και όλοι μαζί να καθαρίσουμε μέσα σε μία μόνο ημέρα από απλές περιοχές έως και σημαντικά οικοσυστήματα της χώρας μας.
Ημερομηνία της Κοινής Δράσης είναι η 14η Απριλίου 2013.
Πολίτες από κάθε μεριά της χώρας, συμμετέχουν αναβαθμίζοντας αισθητικά την πόλη τους, τη γειτονιά τους τα πάρκα, περνώντας μήνυμα αλλαγής, βελτίωσης και προστασίας για το φυσικό και αστικό τους περιβάλλον.
Λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές απαιτήσεις του εγχειρήματος και με γνώμονα την επιτυχή πραγματοποίηση μιας τέτοιας δράσης σας καλούμε να συμμετέχετε στη μεγάλη αυτή προσπάθεια αναδεικνύοντας το σεβασμό και την ανάγκη για την προστασία του Περιβάλλοντος και τη θέληση του εμπνευσμένου εθελοντή.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω τηλεφώνου 2232350221 ή e-mail info@domokos.gr και να μας γνωρίσετε την περιοχή της δράσης σας.
Περισσότερες πληροφορίες: κα Ζησηοπούλου Ευαγγελία, τηλ: 2232 3 50221


ΠΗΓΗ   http://www.domokos.gr
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου