Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Οι οργανωμένες παραλίες της Αττικής!!!!

Οργάνωση, άνεση και ολίγον πολυτέλεια. Αν είσαι από εκείνους που η κυριακάτικη βουτιά σημαίνει όλα τα παραπάνω, κράτα σημειώσεις για τις φετινές σου εξορμήσεις στις παραλίες της πόλης και επ' ευκαιρία έχε μαζί και το αντίστοιχο πορτοφόλι. oi-organomenes-paralies-tis-attikis

Αστέρας Βουλιαγμένης
Από τις ένδοξες καμπάνες τις οποίες κατέκλυζαν οι αστέρες της Φίνος Φιλμ μερικές δεκαετίες πίσω μέχρι το beauty saloon που μετατρέπουν σε δεύτερο σπίτι τους οι κοσμικές κυρίες της Αθήνας σήμερα, η ιστορία του Αστέρα Βουλιαγμένης έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα, πολύ glamour και ακόμη περισσότερη χλιδή. Και μπορεί οι καιροί να είναι ζόρικοι, όμως η παραλία του Αστέρα δεν κάνει εκπτώσεις στις premium παροχές και την υψηλή αισθητική. Εκτός από φαγητό και καφέδες και απολαυστικά cocktails, spa, μανικιούρ και μασάζ για την απόλυτη χαλάρωση, η Astir Beach έχει μεριμνήσει και για τους πιο αθλητικούς τύπους με δύο γήπεδα beach volley ολυμπιακών διαστάσεων αλλά και δυνατότητα για jet ski και water ski. Τώρα που διανύουμε την high season, η είσοδος τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες αγγίζει τα 23 ευρώ (12 ευρώ για τα παιδιά έως 12 ετών) και τις καθημερινές τα 13 ευρώ (7 ευρώ για τα παιδιά). Υπάρχει βέβαια πάντα και η επιλογή της ετήσιας κάρτας μέλους σε διάφορα κόστη ανάλογα τις παροχές και προνόμια.

Yabanaki
Θέλεις να πας «Yabanaki» και μετά να συνεχίσεις για «Yafagaki» αλλά και για «Yaouzaki»; Τότε ο προορισμός είναι ένας μετά και το ευφάνταστο λογοπαίγνιο των hot spots με έδρα την πλαζ της Βάρκιζας. Σε αυτά άλλωστε τα στέκια οφείλει το ολικό λίφτινγκ της η πλαζ της Αττικής που έχει το πλεονέκτημα του απόκεντρου καθώς δεν στριμώχνεται στην ακτογραμμή της λεωφόρου Ποσειδώνος δίνοντας σου την αίσθηση ότι το καυσαέριο απέχει χιλιόμετρα από την ξαπλώστρα σου. Στις εγκαταστάσεις του «Yabanaki», λοιπόν, μπορείς να ευχαριστηθείς ηλιοθεραπεία, watersports, φαγητό μεσογειακής κουζίνας, ουζάκι με μεζεκλίκια αλλά και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο καθότι σε παρακολουθεί το άγρυπνο μάτι του ναυαγοσώστη. Τα σαββατοκύριακα και τις αργίες η είσοδος κοστίζει 6,5 ευρώ, είναι δωρεάν για παιδιά έως 6 ετών, το μειωμένο εισιτήριο ανέρχεται στα 3,5 ευρώ ενώ οι ομπρέλες και το parking είναι δωρεάν.

Καράβι
Μήπως είσαι από τους τύπους που μπάνιο σημαίνει λαοθάλασσα, μουσική  και μπόλικο οφθαλμόλουτρο; Στο «Καράβι» θα βρεις την υγειά σου. Όλες οι φυλές της Αθήνας συρρέουν εδώ και χρόνια στην πασίγνωστη οργανωμένη παραλία του Σχοινιά αναζητώντας την προσιτή πολυτέλεια που μεταφράζεται σε οργανωμένη αμμουδερή πλαζ με ομπρέλες, ξαπλώστρες, φαγητό, ποτό, ψαγμένα θαλάσσια σπορ (βλέπε Stand Up Paddle board) και λίκνισμα στους ρυθμούς του beach bar για να πηγαίνουν πιο εύκολα τα σφηνάκια κάτω. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ξαπλώστρα στοιχίζει 4 ευρώ.

Grand Beach
Υπάρχει πάντα η περίπτωση  να μην συνερίζεσαι τα μπάνια του  λαού και αντ' αυτού να αρέσκεσαι στην απαράμιλλη πολυτέλεια για λίγους. Τότε στο απόμερο Λαγονήσι θα βρεις τον επίγειο παράδεισό σου μπροστά ακριβώς από το Grand Resort Lagonissi. Στην παραλία «Grand Beach» θα κακομάθεις απολαμβάνοντας exclusive ανέσεις και παροχές. Με φόντο το πανέμορφο τοπίο, μπορείς όχι μόνο να κάνεις την ηλιοθεραπεία σου στην αμμουδερή παραλία αλλά και να δοκιμαστείς σε water ski και wakeboard, να ψωνίσεις από το aquashop, να πιεις το cocktail σου στο ειδυλλιακό Grand Pier που ακροβατεί πάνω στο νερό και να γευτείς την κουζίνα του εστιατορίου «Poseidon». Βέβαια για όλα αυτά θα πρέπει να κρατάς γεμάτο πορτοφόλι αν υπολογίσεις ότι η είσοδος την οργανωμένη παραλία τα σαββατοκύριακα και τις αργίες κοστίζει 17 ευρώ και το πάρκινγκ 11 ευρώ.

Αστέρας Γλυφάδας
Το σταθερό hot spot του αθηναϊκού καλοκαιριού, ο Αστέρας Γλυφάδας ανοίγει τις πόρτες του από τις 9 το πρωί φιλοξενώντας μέχρι και πέντε χιλιάδες λουόμενους. Η απέραντη αμμουδερή έκταση δίνει το έναυσμα για βουτιές και ατελείωτο μαύρισμα ενώ τα στέκια του ομίλου εγγυώνται χαλάρωση και καλοπέραση για όλα τα γούστα. Οι επιλογές είναι πολλές, εξίσου ελκυστικές: «Balux Café- The House Project», «Balux Café- The exotic seaside paradise», «Balux Pool Seaside», «Akanthus Sumer». Η είσοδος τα σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 8 ευρώ και 4 ευρώ για τους δημότες Γλυφάδας και η τιμή περιλαμβάνει ομπρέλα, ξαπλώστρα, ντους και αποδυτήρια.

South Coast
Από τις πρώτες κιόλας ζέστες φέτος η Βούλα πήρε φωτιά και την ευθύνη έχει το hot spot των νότιων προαστίων, South Coast. Εκεί που τελειώνει η διαδρομή του τραμ, στην Α Πλαζ Βούλας, ο must πολυχώρος περιλαμβάνει μια σειρά παροχών όπως water sports, παιδότοπο, sunbeds, café bar, εστιατόριο και πισίνα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι την παράσταση κλέβει το S Beach για χάρη του οποίου φήμες λένε ότι το Super Paradise μεταφέρθηκε από τη Μύκονο στην Αθήνα: djs, cocktails, χορός μέχρι τελικής πτώσης και happenings για τους ακούραστους με yoga sessions και zumba parties. Τιμή εισόδου: 5,5 ευρώ τα σαββατοκύριακα, 4,5 ευρώ τις καθημερινές.

Πηγή: cosmo.gr   ////    για την αντιγραφή   http://newpost.gr/post/218616/oi-organomenes-paralies-tis-attikis/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου