Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Βόλος: Βολιώτικο clubbing στη Βιέννη σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Fly Niki - Air Berlin

Βόλος: Βολιώτικο clubbing στη Βιέννη
Mια πρωτότυπη δράση για την προβολή της πόλης του Βόλου και της εγγύτερης περιοχής, με διεξαγωγή ελληνικής βραδιάς-clubbing, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Απριλίου, στη Βιέννη με χορηγό το Δήμο Βόλου. Η δράση προτάθηκε από  το Γραφείο του ΕΟΤ της Αυστρίας, με το οποίο ο Δήμος Βόλου συνεργάζεται στενά, μετά και την επιτυχημένη συμμετοχή του στην Τουριστική Έκθεση της Βιέννης (10-13/1/2013). Να σημειωθεί πως μέσω αυτής της δικτύωσης ο Βόλος έχει πλέον αποκτήσει έναν πολύτιμο συνεργάτη στην αγορά της Αυστρίας, που του εξασφαλίζει πρόσβαση σε δράσεις και προωθητικές ενέργειες.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που  εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών δημοσίων σχέσεων, απευθυνόταν σε διευθυντικά στελέχη Tour Operator, πράκτορες-πωλητές τουριστικών Γραφείων και προσωπικό αεροπορικών εταιρειών, ενώ πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Fly Niki - Air Berlin, η οποία περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της το Βόλο, με αξιοποίηση του αεροδρομίου Νέας Αγχίαλου ΚΑΝΑ-VOL.
Για την υλοποίηση της δράσης, αξιοποιήθηκαν αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά, στενά συνδεδεμένα με την περιοχή μας, όπως η ταινία-μιούζικαλ MAMA MIA, ενώ ο χώρος διεξαγωγής του event πλαισιώθηκε με video walls, όπου προβάλλονταν οπτικοακουστικό υλικό, σχετικό με το Βόλο και το Πήλιο. Παράλληλα, έλαβαν χώρα κληρώσεις της Fly Niki, ενώ είχαν προηγηθεί δράσεις προβολής της εν λόγω βραδιάς στον τοπικό τύπο και στο διαδίκτυο. Επίσης, υπάρχει κάλυψη της βραδιάς στο τύπο και τον ιστότοπο της εταιρίας που αριθμεί χιλιάδες επισκέπτες.
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Βόλου, κ.Σούλα Μπαρτζιώκα, σημείωσε ότι «ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προβολής της περιοχής μας, μια σύγχρονη μορφή τουριστικής προβολής, μέσω της οποίας ευελπιστούμε όχι μόνο να καταστήσουμε γνωστή την περιοχή μας στους Ευρωπαίους επαγγελματίες του Τουρισμού, αλλά και να προσανατολίσουμε τους ξένους τουρίστες που αυτή τη στιγμή σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην επιλογή του προορισμού "Βόλος - Πήλιο"».


ΠΗΓΗ   http://www.ert.gr/ 
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου