Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Tι λένε στον Ίκαρο για την συγχώνευση με την Χαλκίδα....

Θέση στα σενάρια των τελευταίων εβδομάδων περί μετακόμισης της ομάδας στη Χαλκίδα πήρε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ίκαρος. Τονίζεται πως η ΚΑΕ δωρίζεται και δεν πωλείται ενώ ξεκαθαρίζει πως προτεραιότητα είναι να δοθεί είτε σε ανθρώπους της Καλλιθέας είτε σε επιχειρηματίες εντός Αθηνών.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ δεν πωλείται, αλλά δωρίζεται και προτεραιότητα είναι να βρεθεί επιχειρηματίας από την Καλλιθέα
O Ίκαρος Καλλιθέας κατάφερε μέσα από μεγάλες δυσκολίες να αγωνισθεί την εφετινή σεζόν στο κλειστό της Καλλιθέας, αλλά για να μπορέσει και την επόμενη περίοδο να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο γήπεδο (παίρνοντας την άδεια της Αστυνομίας, του ΕΣΑΚΕ και της περιφέρειας) θα πρέπει να γίνουν σημαντικά βελτιωτικά έργα, με πρώτο απ' όλα την αύξηση της χωρητικότητας των εξεδρών.

Η ΚΑΕ του Ικάρου μεταβιβάζεται στον Ερασιτέχνη και (δεν πωλείται, αλλά) δωρίζεται σε οποιονδήποτε υγιή επιχειρηματία εκδηλώσει ενδιαφέρον. Φυσικά προτεραιότητα μας είναι να δοθεί σε επιχειρηματία (ή σε ομάδα ανθρώπων) της Καλλιθέας, εφ' όσον ανακατασκευασθεί το γήπεδο και υπάρξει ενδιαφέρον.
Αν αυτό δεν συμβεί, τότε επόμενη επιλογή είναι κάποιος επιχειρηματίας εντός Αθηνών. Αν και πάλι δεν προκύψει ενδιαφέρον, τότε η επιλογή μας θα είναι επιχειρηματίας (ή ομάδα ανθρώπων) σε περιφερειακή πόλη.

Ως στιγμής ο Ερασιτέχνης Ίκαρος έχει έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κι έχουν τις απαραίτητες εγγυήσεις για να αναλάβουν την ΚΑΕ, πλην όμως κανείς εξ' αυτών δεν προέρχεται από την Καλλιθέα.
Θα ήταν ευχής έργον επιχειρηματίες από την Καλλιθέα να εκφράσουν ενδιαφέρον, γι' αυτό για μια ακόμη φορά τονίζουμε πως ανά πάσα στιγμή μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου, για να πληροφορηθούν κάθε λεπτομέρεια σε σχέση με την μεταβίβαση της ομάδας.

Κάθε άλλη πληροφόρηση δεν ισχύει και οι μόνοι που εκφράζουν τις θέσεις του συλλόγου είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Παπαδόπουλος και του Ερασιτέχνη Άκης Μιχαλάς.»


ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr   ///   http://www.sportreport.gr/
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου