Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Για μπάνιο με το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου - ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα θερινά δρομολόγια, που εξυπηρετούν όσους θέλουν να βρεθούν στις κοντινές παραλίες ξεκίνησαν από χθες, Δευτέρα, το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου.
Τα δρομολόγια αφορούν περιοχές για τις οποίες δεν υπήρχε απευθείας δρομολόγιο και έπρεπε να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά τουλάχιστον δύο γραμμές.
Ειδικότερα, για τη γραμμή Μελισσάτικα-Αλυκές το λεωφορείο θα αναχωρεί από τα Μελισσάτικα στις 9.40 π.μ. με ώρα επιστροφής από την πλαζ Αλυκών στις 11.40 πμ. Η διαδρομή που θα εκτελείται είναι: Μελισσάτικα-Ελ. Βενιζέλου-Μαιάνδρου-Λ. Ειρήνης - 2ας Νοεμβρίου - Ιάσονος - Κοραή-Δημητριάδος -Λ. Λαμπράκη - Αθηνών - Αλυκές, ενώ η επιστροφή θα γίνεται δια μέσου της πλαζ Αλυκών-Ηρώων Πολυτεχνείου-Αγησάνδρου-Βάκχου-Λ. Αθηνών-Λ. Λαμπράκη-Ιάσονος-Κοραή-Δημητριάδος-2ας Νοεμβρίου-Λ. Ειρήνης-Ελ. Βενιζέλου-Μελισσάτικα. Για τη συγκεκριμένη διαδρομή ο επιβάτης θα ακυρώνει πράσινο εισιτήριο.
Για τη γραμμή Διμήνι - Αλυκές το λεωφορείο θα αναχωρεί από Διμήνι στις 10.15 π.μ. με ώρα επιστροφής από την πλαζ Αλυκών στις 12.10 π.μ. Η διαδρομή που θα εκτελείται είναι: Διμήνι-Ξάνθου-Νεαπόλεως-Λαρίσης-Λ. Λαμπράκη-Ιάσονος-Κοραή-Δημητριάδος-Λ. Λαμπράκη-Αθηνών-Αλυκές, ενώ η επιστροφή θα γίνεται διό μέσου της πλαζ Αλυκών-Ηρώων Πολυτεχνείου- Αγησάνδρου-Βάκχου-Λ. Αθηνών-Λ. Λαμπράκη-Ιάσονος - Κοραή - Δημητριάδος - Λ. Λαμπράκη - Λαρίσης-Νεαπόλεως-Ξάνθου-Διμήνι. Για τη συγκεκριμένη διαδρομή ο επιβάτης θα ακυρώνει πράσινο εισιτήριο.
Για τη γραμμή Άλλη Μεριά προς την πλαζ Αλυκών το λεωφορείο θα αναχωρεί στις 9.00 π.μ. από Άλλη Μεριά με ώρα επιστροφής στις 11.10 π.μ. από την πλαζ Αλυκών. Η διαδρομή που θα εκτελείται είναι: Άλλη Μεριά-Ανακασιά-Ιωλκού-Ελ. Βενιζέλου-Δημητριάδος-Α. Λαμπράκη-Αθηνών-Αλυκές, ενώ η επιστροφή θα γίνεται διά μέσου της πλαζ Αλυκών- Ηρώων Πολυτεχνείου-Αγησάνδρου-Βάκχου-Λ. Αθηνών-Λ. Λαμπράκη- Ιάσονος-Κ. Καρτάλη-Ιωλκού-Ανακασιά-Άλλη Μεριά. Για τη συγκεκριμένη διαδρομή ο επιβάτης θα ακυρώνει πράσινο εισιτήριο.
Στις υφιστάμενες γραμμές του πολεοδομικού συγκροτήματος, θα υπάρξει αύξηση δρομολογίων καθώς και σε κάποιες των περιπτώσεων επέκταση των βραδινών αναχωρήσεων που παρουσιάζουν οι γραμμές του Αναύρου και συγκεκριμένα η γραμμή No 1 : Αναυρος Νέα Ιωνία, No 3: Ν. Δημητριάδα ΜΕΤΚΑ και No 15: Γ. Δήμου Παλαιά.
Στη γραμμή No 6 που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή των Αλυκών, η δρομολόγηση των λεωφορείων γίνεται ανά 30 λεπτά, από τις 8.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται για ακόμη μία χρονιά και στην Γραμμή No 5 που εκτελεί τη διαδρομή Βόλο, Αγριά, Λεχώνια, Πλατανίδια, όπου τα δρομολόγια προς Πλατανίδια πολλαπλασιάζονται, με τελευταία αναχώρηση από Βόλο στις 23:00 μ.μ. και 23:30μ.μ. από Πλατανίδια αντίστοιχα.






ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  http://astikovolou.gr


















dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου