Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Και καπνογόνα στο Ρολάν Γκαρός!!!!

Και καπνογόνα στο Ρολάν Γκαρός!
 Αν νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα στα αθλητικά γήπεδα, απλά δεν είχε έρθει η ώρα να δούμε και καπνογόνα στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Τώρα πλέον ναι, τα έχουμε δει όλα...

Παρότι απαγορεύεται η χρήση του, το καπνογόνο κάνει την εμφάνισή του σχεδόν σε κάθε γήπεδο (ειδικά στην Ελλάδα και σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια) και χρησιμοποιείται είτε για πανηγυρισμούς, είτε για επεισόδια. Όπως αναφέραμε καπνογόνα έχουμε δει παντού, αλλά πραγματικά κανείς δεν περίμενε να τα δει και σε γήπεδο τένις.
Από σήμερα και αυτό το... οχυρό έπεσε, μιας και στον τελικό του μονού ανδρών στο Ρολάν Γκαρός, ένας άνδρας με μάσκα μπήκε στο κεντρικό κορτ με ένα καπνογόνο στο χέρι, διακόπτοντας προσωρινά τον αγώνα του Ναδάλ με τον Φερέρ. Επίσης υπήρχαν και άλλοι στις εξέδρες που άναψαν τα δικά τους με τον κόσμο να κοιτάζει απορημένος.
Οι δυνάμεις ασφαλείας αντέδρασαν άμεσα και έβγαλαν τον άγνωστο εκτός γηπέδου, ενώ όσον αφορά τους λόγους, οι πρώτες πληροφορίες από την Γαλλία κάνουν λόγο για ανθρώπους που διαμαρτύρονται για τους γκέι γάμους στην Γαλλία.   
Και καπνογόνα στο Ρολάν Γκαρός! - Gallery (Μέσα στο κείμενο)

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου