Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Η πρόληψη σώζει ζωές : Εγραψε στο facebook η Αντα Λιβιτσάνου

Ο υπέρηχος έσωσε τη ζωή της Άντας Λιβιτσάνου
Η πρόληψη σώζει ζωές»έγραψε στο facebook η Αντα Λιβιτσάνου και αποκάλυψε την περιπέτειά της με τον κακοήθη όζο που εντόπισαν οι γιατροί στον θυρεοειδή της, ύστερα από έναν τυπικό, προληπτικό έλεγχο.
Με τη φράση «Ada vs Thyroid 1-0» άρχιζε η ανάρτηση, με την οποία η ηθοποιός έριξε σαν βόμβα την είδηση, ξαφνιάζοντας ακόμη και τους συμπαίκτες της στο σόου «Your face sounds familiar».
Η Αντα είχε προγραμματίσει πριν από λίγο καιρό να μπει στο χειρουργείο, ωστόσο δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν τον λόγο. Η χθεσινή απουσία της από το σόου είχε γίνει γνωστή από την περασμένη εβδομάδα, όταν κέρδισε την πρώτη θέση υποδυόμενη τη Sinead O'Connor, αλλά εκείνη δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για τον Γολγοθά που ανέβαινε.
Η αλήθεια ήρθε στο φως την περασμένη Παρασκευή, όταν η Αντα έγραψε στη σελίδα της στο facebook: «Είμαι περήφανη για κάθε τραύμα και για κάθε ράμμα το οποίο δείχνει νίκη. Το νέο μου σημάδι από το χειρουργείο μου θα το φοράω σαν παράσημο απέναντι στον καρκίνο (κακοήθη όζο) του θυρεοειδούς που αφαίρεσα.Το μοιράζομαι μαζί σας γιατί για τρελή μου τύχη το ανακάλυψα τυχαία κάνοντας έναν υπέρηχο προληπτικό.
Ηθικό δίδαγμα: Η πρόληψη σώζει ζωές» ανέφερε στο προφίλ της, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα και συνέχισε: «Σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να διαφυλάξουμε την υγεία μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε».
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέφερε πως με αφορμή τη δική της περιπέτεια έμαθε ότι τα κρούσματα του καρκίνου στον θυρεοειδή έχουν φτάσει το 70% μετά το Τσερνομπίλ και παρακίνησε τους φίλους της να προβούν σε έναν προληπτικό έλεγχο: «Ενας υπέρηχος θα σας σώσει» τόνισε στο τέλος του σημειώματός της η γλυκιά Άντα.


ΠΗΓΗ   http://www.ikypros.com
dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου