Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

«Καμμένοι στο ζέσταμα» τέλος από τον Σπορ FM 94.6

Αποτέλεσμα εικόνας για καμενοι στο ζεσταμα
Ουφ. Ανάσα (μεγάλη) και πάμε. Σήμερα για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό οι “Καμένοι στο Ζέσταμα” δεν ήταν στον αέρα (κάποιου ραδιοφώνου). Η ανταπόκριση σε αυτή την απουσία, που είχαμε προαναγγείλει την Παρασκευή, ήταν τεράστια και συγκινητική. Έκανε πιο δύσκολη αυτή την ψυχοφθόρα στιγμή. The show must go on όμως, για αυτό ας το κλείσουμε σωστά.
Η εκπομπή των “Καμένων” σταμάτησε από την συχνότητα του ΣΠΟΡ FM, χωρίς ο σταθμός να έχει την παραμικρή ευθύνη για αυτό. Η παύση (δεν θα έγραφα ποτέ τη λέξη τέλος), οφείλεται καθαρά σε δική μου απόφαση. Και εξηγώ...
Από το 2001 μαζί με τον Μάνο Σπανόπουλο, ξεκινήσαμε αυτή τη “ραδιοφωνική εκτόνωση” σαν συνεργάτες και καταλήξαμε “αδέλφια”. Μέχρι το 2015 χρόνια, συμπορευόμασταν και σε αθλητικά τηλεοπτικά μαγαζιά (Αlpha Digital, ALPHA, ΟΤΕ TV) και αυτό ήταν ιδανικό και για την ραδιοφωνική μας εκπομπή, αφού είχαμε παρεμφερείς υποχρεώσεις και ωράρια.
Τα τελευταία 2,5 χρόνια άλλαξα όπως γνωρίζετε επαγγελματικό περιβάλλον, φεύγοντας από το τηλεοπτικό αθλητικό ρεπορτάζ και συνεχίζω στο χώρο της ψυχαγωγίας στο STAR. Αυτό έφερε αναπόφευκτα και πολλά ραδιοφωνικά επαγγελματικά διλήμματα, τα οποία δεν μας κλόνισαν σαν εκπομπή στο ραδιόφωνο για 2 χρόνια.
Φέτος όμως εμφανίστηκε και ένα επαγγελματικό δίλημμα, από αυτά που έχουν μόνο μια απάντηση και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους όπως φαντάζεστε, αλλά και για άλλους που δεν αφορούν κανέναν, πλην της οικογένειας μου. Σύντομα θα αλλάξω ραδιοφωνικό περιβάλλον (δεν είναι της παρούσης να σας ενημερώσω για αυτό).
Δύο ερωτήματα που σίγουρα θα έχετε, “Γιατί δεν κάνετε Καμένους σε άλλο ραδιόφωνο”;
Η απάντηση είναι πως δεν θα συνεχίσω με “Καμένους στο Ζέσταμα” αλλά με διαφορετικό στιλ εκπομπής.
Και φυσικά υπάρχει το ερώτημα “Γιατί δεν κάνετε αυτό το κάτι μαζί με τον Μάνο”;
Έγιναν όπως είναι αυτονόητο πολλές προσπάθειες για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, αλλά όπως εξήγησα πιο πάνω, πλέον εργαζόμαστε σε διαφορετικό τηλεοπτικό περιβάλλον και αυτό δυστυχώς δεν εξυπηρέτησε αυτή τη σκέψη για το ραδιόφωνο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η εκπομπή μας (σας) κάνει παύση. Μετά από 1-2 μήνες πάντα επιστρέφαμε, χειρότεροι από ποτέ. Αυτή τη φορά θα επιστρέψουμε αρκετά πιο αργά. Μετά από 16 χρόνια ακρόασης, καταλαβαίνετε πως και γέροι με μασέλες, καράφλα και κοιλιά μέχρι το πάτωμα, είμαστε ικανοί να κάνουμε “Καμένους στο Ζέσταμα”.
Ευχαριστώ τον ΣΠΟΡ FM και όλους τους συναδέλφους και τεχνικούς συνεργάτες, για την φιλοξενία και άψογη συνεργασία τα τελευταία τρία χρόνια. Ευχαριστώ όλους εσάς τους φίλους της εκπομπής για την ακρόαση και τη συμπαράσταση.
Πάνω από όλα όμως ευχαριστώ και γραπτώς τον “αδελφό” Μάνο για την κατανόηση και την ανώμαλη προσγείωση στην οποία τον ώθησα εδώ και ένα μήνα (όταν και πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσω από τον ΣΠΟΡ FM). Με τον Μάνο έτσι κι αλλιώς θα τα λέμε (κάνουμε και prive εκπομπές έναντι καλού τραπεζώματος). Εύχομαι να τα λέμε και μαζί.
Σας αφήνω τώρα γιατί τρέχω να ακούσω για πρώτη φορά στη ζωή μου το “αγόρι” μου να κάνει εκπομπή (ΣΠΟΡ FM κάθε μέρα στις 14:00) με άλλον ΑΝΤΡΑ. Δεν θα κάνω ζήλιες γιατί, ωσάν τον Ρος και την Ρέιτσελ στα φιλαράκια (αποφασίσαμε πως μπορούμε να “βλέπουμε και άλλους”).
Σιγά μην πούμε αντίο...
Πέτρος

dy/>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου